שלום וברכה 🙏

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/12/2022 | 22:52 | מאת: Linoy

1. עשיתי היום הסרת שתי שומות מהפנים אצל רופא עור אסתטי והוא נתן לי למרוח פוסידין למשך שבוע, האם הגיוני ? 2. האם מותר לשטוף רגיל את הפנים 24 שעות אחרי הסרת הנגע ? 3. האם השומה יכולה לצמוח חזרה בהפרש של כמה זמן מהסרת הנגע בממוצע לדעתך אם בכלל? 4. האם הסרת שומות קטנות מהפנים יכולות לגרום לקרישי דם במוח או בלב ? (בחורה בריאה בת 40 ללא מחלות רקע) אשמח מאוד לדעתך 🙏🙏

06/12/2022 | 22:57 | מאת: Linoy

ברשותך שכחתי להוסיף שאלה קטנה נוספת 🙏🙏 האם הסרת שומה מהפן האסתטי בלבד עלולה להוביל חלילה לסרטן עור ?

אחרי הסרת נגעי עור, אני ממליצה לא להרטיב את המקום 48 שעות. רוב האנשים מרוצים מהתוצאות, אבל לפעמים הנגעים חוזרים לגדול, וזה ענין אישי ולא צפוי מראש. ברוב המקרים אין סיבוכים בכלל, אבל מי שמפחד מסיבוכים נדירים שלא יעשה שום טיפול רפואי ואז בטוח לא יהיו סיבוכים.. ובכלל, עברו כבר 6 ימים לשלום, נכון?

לא ראיתי אף מקרה כזה.

12/12/2022 | 21:33 | מאת: Linoy

לא הגיוני בעליל שאחרי חודש חודשיים השומות חוזרות את טועה לדעתי

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור