כתמים בפנים ובכל הגוף וגם שאלה לגבי שיער נושר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/12/2022 | 19:53 | מאת: עדנה

שלום. בת 82.בשנים אחרונות כל הגוף שלי מתמלא בכתמים ובשומות שטוחות ובולטות חום בהיר וחום כהה....בפנים זה מפריע לי מאד אסטטית. ניסיתי משחת רט-אויט שרשמה לי מזמן הרופאה לא עזר אפילו במילימטר. האם יש משחה אחרת? ושאלה נוספת יש לי נשירה נוראית! כמעט התקרחות.למרות שזה אולי גנטי שואלת האם מריחת שמן אובליפיחה עוזר? או שמן קוקוס? תודה על תשובות. .

אני חושבת שום משחה לא תעזור לכתמים ולשומות בכלל. לרוב צריך טיפולים חזקים כגון פילינג או מכשור רפואי. בדיוק עכשיו זמן מתאים לפילינג כי בארץ חורף בעצם רק דצמבר ינואר פברואר. את מוזמנת למרפאתי לבדיקה וייעוץ ללא תשלום, ונראה איזה טיפול מתאים לך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור