פצעים מוגלתיים בירך.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/11/2022 | 07:15 | מאת: אילן

בוקר טוב מזה כשנתיים אני סובל מפצעים מוגלתיים באיזור הירך. פצעים שנראים כמו פצעי אקנה פצעים מוגלתיים פצעים שומניים ופצעים מודלקים. הפצעים עוברים אך משאירים סימן כהה. מה הטיפול האידיאילי למצב כזה? האם כדורי מינוציקלין יעזרו? האם רואקוטן בא בחשבון? ומה ניתן למרוח על הכתמים על מנת שיעברו או לפחות יטושטשו?

כאשר מדובר בפצעים מודלקים שנתיים, צריך לחשוב על טיפול רציני, לפי מה שהרופאים מאבחנים בבדיקה שלך. לפעמים כדורים בטיפול ממושך או מינוציקלין או רואקוטן יעזרו. אם מדובר באקנה, טיפול פוטודינמי יכול לרפא בטיפול יחיד. אתה מוזמן למרפאתי לבדיקת התאמה ללא תשלום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור