נגעי עור בפנים שעשור ידי פעם מטופלים עם חנקן נוזלי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/10/2022 | 14:22 | מאת: אבנר

האם השיטה הפוטודינמית יותר יעילה מחנקן נוזלי השיטה הפוטודינמית, האם היא כלולה בסל? בביטוח מכבישלי?

29/10/2022 | 16:05 | מאת: אבי

אני בן 70 ג'ינג'י מטופל עשרות שנים בפגעי עור בערך 20 שנה בחנקן נוזלי ובשנים האחרונות באפודיקס מתעניין בטיפול פוטודינמי איפה לעשות והאם מכוסה ע"י מכבי שלי

שלום אבנר. טיפול פוטודינמי יעיל יותר מחנקן נוזלי לנגעים מסוג קרטוזיס סולריס (נקראים גם טרום סרטני), שהם לפי מה שהבנתי מהכתוב מה שיש לך. לרוב טיפול יחיד מרפא את הנגעים, ניתן לטפל באותה פעם באיזור גדול עם הרבה נגעים, ומספיק למספר שנים. כמו שאתה כבר מכיר, עם חנקן נוזלי מטופלות נקודות בודדות וצריך לחזור לעיתים קרובות. הטיפול מבוצע במרפאתי הפרטית, לא דרך הביטוח המשלים, ואם תרצה, אתה מוזמן למרפאתי לבדיקה וייעוץ ללא תשלום.

אבי שלום. עניתי לך במפורט באימייל הפרטי שלך. עניתי גם לאבנר למעלה, ולא מבינה למה התשובות נצמדו לשאלה שלך. אולי אבי ואבנר הם שני שמות שלך, או שמות חיבה?

30/10/2022 | 18:42 | מאת: אבנר

אין לי קשר לגינגי

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור