ציפורן מעוותת עקב מכה טראומטית.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/10/2022 | 15:36 | מאת: משה

שלום דוקטור לפני כחצי שנה קיבלתי מכה בציפורן בחלק הלבן של הציפורן (lunula) ומאז החלק הלבן ניהיה גדול יותר פי 2 מגודלו הרגיל והציפורן מעוותת. האם יש אפשרות לטפל בזה ולגרום לציפורן לחזור למצבה הקודם?   תגובה

ברוב המקרים אחרי חצי שנה, הציפורן מבריאה וגודלת רגיל, ואולי אצלך זה לוקח יותר זמן. אין מה לעשות, פרט להיבדק אצל רופא עור אם אין פטריה שהתישבה על זה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור