פשפשי מיטה עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

15/09/2022 | 22:52 | מאת: אסף

לפני כחודשיים וחצי הייתי במקום שהיה בו הרבה פשפשי מיטה ועקצו המון בכל הגוף עכשיו כעבור חודשיים וחצי כשאני בבית התחילו שוב מלא עקיצות בכל הגוף כל יום עוד איזור במשך כמה ימים אני מחפש ולא רואה זכר לפשפש מיטה הוצאתי מזרון אפילו פירקתי את המיטה וזרקתי אותה ניקיתי עם שואב והכול הגירודים לא פוסקים והשאלה שלי אם יכול להיות שזה פסיכולוגי או שזה עבר זמני והתפתח משהו ובכלל אין שום פשפש בחדר כי זה גם באותם מקומות העקיצות אולי בעיה רפואית בעור מה לעשות?

אולי יש אצלכם קרציוני יונים. תחפש את הקן, אפילו אם הוא בבנין רחוק 20 מטר מחדר השינה, הקרציונים יכולים להכנס דרך החלון. וכדאי גם לגשת לרופא עור כי יש קרם שמונע עקיצות של חרקים טפילים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור