כוויות שמש ביד\ שכם מנופחת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/08/2022 | 21:40 | מאת: ריף

שלום וברכה ותודה על התשובות הייתי בים ונשרפתי באזור השכמות וזה מאוד אדום כבר 3 ימים לא יורד האדמימות ולא מתקלף ועוד שמתי לב שהאזור התנפח כמו פי שתיים האם עלי לגשת לרופא או איך לטפל, תודה רבה

כויות שמש צריך לכסות עם בגדים ולמרוח משחה מרגיעה כגון ביאפין, שימי אותה במקרר יותר נעים כשהיא קרה. אם זה לא משתפר פני לרופא. כדי למנוע סימנים רצוי לא לשזף את המקום חצי שנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור