רקוטן, מתי מופיע השיפור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/08/2022 | 03:20 | מאת: רבית

שלום! אני מטופלת ברקוטן חודשיים וחצי, בחודשים הראשונים יצאו לי עוד פצעים וכרגע המצב סטטי, ללא שיפור. עד מתי ניתן לצפות לשיפור? יש מצב שהוא יגיע רק בחודשים האחרונים?

רואקוטן יכול לעזור גם אחרי חצי שנה. יחד עם זה אינה תרופת קסם שעוזרת לכולם. לא מערבבים רואקוטן עם טיפולים אחרים, ואני מציעה שתתני צאנס ותסימי את התקופה המומלצת. אחרי שתסימי את מוזמנת לייעוץ לגבי טיפול פוטודינמי שאני מבצעת במרפאתי הפרטית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור