שושנה ברגל שרק נחלשת. לא נעלמת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/08/2022 | 09:47 | מאת: סיגל

טיפול רפואי של אנטיביוטיקה, משחה וחבישה כבר לא עוזר להיחלשות השושנה. האם שהייה בים המלח או בתא לחץ יכולה לעזור בעניין זה?

מה שיעזור זה להרים את הרגליים בכל מנוחה אפילו מול הטלויזיה על שולחן, ובלילה על כרית. פעילות פיזית וירידה במשקל יעזרו. פני לבדיקה של רופא כלי דם לשלול בעיה שגורמת לזה. אני לא יודעת אם ים המלח ותא לחץ יעזרו, את יכולה לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור