אקנה הורמונלי בגיל 33

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/08/2022 | 22:12 | מאת: מעיין

שלום, אני סובלת מאקנה הורמונלי (ללא שחלות פוליציסטיות), 2 רופאות המליצו לי על ראוקטן אבל אני ממש מפחדת לקחת. מצד שני אני מתוסכלת מהמצב. מה אני יכולה לעשות במצב שלי? האם ראוקטן עובד גם על אקנה הורמונלי?

טיפול פוטודינמי שאני מבצעת במרפאתי הפרטית בטיחותי, מספיק טיפול יחיד, ואת מוזמנת לייעוץ ללא תשלום 0523695777

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור