סיום טיפול ברואקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/08/2022 | 12:12 | מאת: אור

היי אני מסיימת ‏טיפול של 40 מ״ג ליום במשך חצי שנה רציתי לשאול מה צריכה לכלול שגרת הטיפוח שלי לאחר הסיום האם אפשר לחזור להשתמש בחומצות? ישר? לחכות?

בחצי שנה הקרובה העור שלך יהיה רגיש בגלל הרואקוטן. מומלץ להמנע משיזוף, להמנע מפילינג, להמנע מתכשירים עם חומרים פעילים כמו חומצות, ובכלל להמנע ככל האפשר מהתעסקות עם העור.

16/08/2022 | 10:38 | מאת: אור

תודה רבה!! איישם

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור