גירודים עזרה בבקשה ד"ר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/07/2022 | 19:33 | מאת: אברהם

שלום וברכה ד"ר נכבד הי"ו ! אני סובל מגירודים בתוך הישבן וסביבו זה קרוב לשנה ! כל יום ובעיקר בלילה אני נתון לגירודים חזקים ! כל יום שוטף ללא הטבה ! היתי אצל רופא עור מקצועי של קופת חולים לפני כחצי שנה נתן לי מישחות לערב ובוקר "bifovit" וכן ""איכטמול" וכן "נרידרם משחה" וכן "בטאקורטן קרם" ללא הטבה כלל ! איני מוצא צורך לפנות אליו שוב מה גם שאיני עובד והדבר מצריך הוצאה כספית ! האם תוכל בבקשה לייעץ לי על איזה מישחה שאתה יכול להמליץ לי ? זה סבל לא קטן מצידי ! תודה רבה רבה מראש

אתה צריך: 1. בדיקת צואה לתולעים ופרזיטים 2. בדיקה ובירור אצל רופא פרוקטולוג.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור