פיגמנטציה קשה בפנים ונטילת ראקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/07/2022 | 20:06 | מאת: אלמונית

היי ד ר , אני בת 36 בטיפול של חמישה חודשים בראקוטן בעקבות התפרצות אקנה ,כמו -כן אני סובלת מפיגמנטציה חריפה בפנים מזה מס שנים ,טיפלתי לפני שנה וחצי באמצעות פילינג כימי בשימוש חומר דרמומילאן קוסמלאן אחד השניים .יש לציין שהעניין עזר פלאים ואז שוב הפיגמנטציה חזרה . אני לוקחת כדורים פסיכיאטריים כמו פקסאט ולקחתי טגריטול ונאמר לי שזה הגורם לפיגמנטציה . הפסקתי את הגורם כביכול לבעיה אבל כרגע אני עם ראקוטן .. אני יודעת שעליי להמתין כחצי שנה מרגע הפסקת השימוש בראקוטן משמע שיש לי חצי שנה להמשיך להתהלך עם פיגמנטציה ולמרוח טונה מייק אפ יש פתרון אחר אינסטנט ומענה מיידי מבלי שאצטרך שוב להמתין? מיותר לציין דרמת התסכול שלי גבוהה להחריד ופוגע לי בביטחון ומשליך להמון תחומים בחיים ... אודה לך על מענה

היי יקרה, התרופות שאת לוקחת כמו פקסאט וטגריטול לפעמים גורמים לפיגמנטציה ו/או לאקנה, הבעיה שאת לוקחת אותם כי את חיבת ולא לכיף.. אז אני לא מבינה איך כתבת שהפסקת אותם, את צריכה להתיעץ עם הנורולוג והפסיכיאטר ולמצוא כדורים חלופיים בשאיפה שלא יגרמו לתופעות הלואי שמפריעות לך. אז בחצי שנה שאסור לך לעשות פילינג לפחות בדקי את ההתאמה של התרופות, וזה יכול לעזור גם לכתמים וגם לאקנה. רק בריאות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור