פסים אדומים בקרסול לאימי הסיעודית

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/07/2022 | 12:45 | מאת: דנה

אמי סיעודית וחולת סוכרת ומגוון מחלות נוספות . . בחודש אפריל היה לה זיהום ונפיחות ואודם וכאב בכף רגל וקרסול ולקחה אנטיביוטיקה שזה עזר.לפני כ 3 ימים שמתי לב שהופיע לה באיזור הקרסול פס אדום ולמחרת ראיתי גם אודם מסביב לפס האדום ומסביב לאודם גם שטח בהיר . מה זה פס האדום הזה? האם זה מעיד על בעיה כלשהי? איך מטפלים? המון תודה מראש

המצב המורכב של אימך לא מתאים לייעוץ במחשב מרחוק. חיבים לקחת אותה לרופא סכרת לבדיקה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור