בהמשך לתשובה בענין שטף דם מתחת לציפורן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/07/2022 | 20:18 | מאת: סופי

שלום לד"ר שרייבר, ראשית לתשובה בענין שטף דם מתחת לציפורן של הבוהן, עברה למעלה מחצי שנה ועדיין אין שינוי ושטף הדם לא נעלם אני שואלת האם המצב הזה יכול להישאר ?ואין בזה סיכון ? מה ניתן לעשות? תודה למענה סופי

יכול לקחת יותר מחצי שנה, שטף דם גדל עם הציפורן ומתקדם לקצה. כדאי שגם רופא עור יבדוק את הציפורן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור