הסרת נגע bcc בסנטר .

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/06/2022 | 17:44 | מאת: איל

נבדקתי אצל רופא עור שמצא נגע bcc בסנטר בגודל 4 ממ . האמת שכל העניין הזה מפחיד אותי . האם הטיפול מסיר את הנגע לחלוטין והאם הוא עלול לחזור ? הרגיעי אותי בבקשה . האם יש עוד אפשרויות חוץ מניתוח ?

אני מסירה BCC ע"י טיפול פוטודינמי ללא ניתוח וללא צלקת. מוזמן לייעוץ ללא תשלום במרפאתי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור