עור הידיים לאחר טיפול באקטיניק קרטוזות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/06/2022 | 17:51 | מאת: בנצי

שלום רב רופא העור איבחן אקטיניק קרטוזות על אמות שתי הידיים. טופלתי באפידקס במשך שלושה שבועות ולאחרמכן באפלומיצין 5 ימים. כרגע העור מתקלף אך נראה כי הפצעים אדומים ועדיין לא נראה ריפוי.אציין כי נגמר הטיפול חלפו 4 ימים. מה עלי לעשות לריפוי מלא? תודה

הטיפול שקיבלת עם אפודקס מוכר ומקובל, אבל לפעמים כמו שקרה לך, הריפוי ממושך ולא נעים. תוכל לבדוק את יעילות הטיפול לאחר שהפצעים יתרפאו. גש לרופא שטיפל בך כדי לקבל משחות לזירוז הריפוי. אני מטפלת באקטיניק קרטוזיס ע"י טיפול פוטודינמי באופן פרטי, וזו לדעתי שיטה יותר נעימה ויותר יעילה. בדיקה מקדימה ויעוץ אני נותנת ללא תשלום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור