עקיצת פשפש...............

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/06/2022 | 22:45 | מאת: ערן

לפני כמה חודשים נעקצתי על ידי פשפש המיטה במצח. היה לי נפיחות במצח וליד פצעון עם מוגלה שנראה כמו זיהום משני מה שלא ידעתי באותו זמן. השתמשתי בפנסטיל ומשחות נגד חצ'קונים לאחר מכן. עדיין נשאר כתם קטן מהעקיצה. הבנתי שצריך לקחת אנטיביוטיקה למקרים כאלה. ולא לקחתי לפני כמה חודשים כי חשבתי שזה משהו אחר וטיפלתי בזה כמו נגע או חצ'קון. האם זה נורא שלא לקחתי אנטיביוטיקה והאם הזיהום חלף מעצמו?

זה רגיל שכתם מהעקיצה נמשך מספר שבועות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור