חשיפה לשמש בעת נטילת רואקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

31/05/2022 | 08:33 | מאת: עדנה קאיקוב

בני נוטל הכדור מינון 40 מג כבר 3 שבועות....בעוד חודש נוסע לטיול לפני גיוס עם חברים ..חופשת ים ןחוף 4 ימים בספרד ....האם ניתן להפסיק הטיפול זמנית לצורך החופשה ??? ולהחשף לשמש ??? ואם כן כמה זמן לפני הנסיעה להפסיק והאם תהיה רגרסיה בטיפול ???

לרואקוטן תופעות לואי רבות שרגישות לשמש אחת מהן. יחד עם זה בזכות שלא נטל הרבה זמן, אם יפסיק את הטיפול מידית כנראה שלא יפריע החשיפה לשמש בעוד חודש, אבל כן תרד יעילות הרואקוטן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור