יבלת על אצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/05/2022 | 21:07 | מאת: יבלת

שלום רב, התחלתי להשתמש במשחה שנקאת ספרטק ג׳ל וכנראה מרחתי בבהונות ששם זה לא יבלת העור הפך להיות לבן. האם זה יחלים לבד? או שיש צורך במשחה כלשהי הפסקתי את הטיפול אחרי פעם אחת

לא מכירה ספרטק אולי התכונת SALATAC? כאשר משתמשים בתכשירים ליבלת הצבע הלבן הוא רגיל בתהליך, כי היבלת מתיבשת ונהרסת בהדרגה. ממליצה שתגשי לביקורת לרופא המטפל שיבדוק ויסביר לך איך להשתמש בג'ל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור