שלפוחיות קטנות אדומות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/05/2022 | 10:43 | מאת: רות

שלום . לעיתים רחוקות ושנים רבות, יוצא לי באזור הידיים שלפוחית בגודל ראש של סיכה עם דמם בפנים.זה מגרד. ואז אני מפוצצת אותה והן מתפוצצות ויורד טיפה דם. והשלפוחית מתקלפת. אחר כך מתייבשת ונעלמת. ממה נובע הדבר? אני לא מתאמצת כגון הקאות וכו.. תודה רבה.

מצטערת, זה לא מספיק מידע בשביל לאבחן. כשיוצא השלפוחית במקום לפוצץ גשי לבדיקת רופא עור בקופת-חולים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור