תחושת גרד בפרינאום

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/05/2022 | 22:10 | מאת: נינה

שלום, סובלת מזה מספר ימים מגרד וחוסר נוחות בעור שבין פי הטבעת לנרתיק, בתחושה יש שם מין חוסר אחידות בעור וכשהסתכלתי ראיתי שיש מעין ורידון לאורך. סבלתי בעבר מתופעה דומה והייתי אצל פרקטולוג שלא מצא בעיה בפי הטבעת עצמו . מה יכולה להיות הבעיה לדעתך? והאם כדאי לפנות לרופא עור?

מומלץ לבצע בדיקת צואה לפרזיטים ותולעים כולל אוקסיאוריס ואסקריס.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור