שאלות לטיפול באקנה בראקוטן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/05/2022 | 16:11 | מאת: אגם

שלום ד״ר סמדר שרייבר. 1- אני מתחילה לקחת ראקוטן היום אני רוצה לשאול האם העישון (סיגריות) מזיק לתרופה? 2- האם אפשר לשתות שתייה מתוקה ומוגשת רגיל? 3- אני לא יכולה בכלל לצאת לשמש או שאפשר עם כובע או משהו שיכסה את הפנים תודה.

בזמן רואקוטן מבוצעות בדיקות דם שמודאות שהטיפול לא גורם נזק. אפשר לשתות שתיה מתוקה, ואפשר לצאת לשמש עם כובע ולבוש שמכסה את המקומות החשופים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור