נקודות אדומות עם גרד חזק ברגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/05/2022 | 01:02 | מאת: חני

כל יום אני קמה עם נקודות אדומות נוספות חדשות . וגרד קיצוני. בין הקרסול לברך. בקוטר של כמה מילימטרים. במרכז של כל אחד יש נקודה אדומה ומסביבה אדמדם. (ואילו לא עקיצות של יתוש) משחות הרגעה לא עוזרות. אודה על הכוונה. תודה.

צריך בירור אצל רופא עור, והטיפול משתנה לפי האבחנה. יש הרבה אפשרויות לעקיצות וגרד ברגל אחת ויחידה: אולי רומז לאלרגיה למשהו שאת מורחת/לובשת שם, או לזיהום מקומי כגון פטריה, או לטפיל אם טילת באיזור אקזוטי, או בעיה של כלי דם באותו איזור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור