הסרת פיגמנטציה מנזקי שמש

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

30/04/2022 | 11:55 | מאת: ניני

שלום לך, מה דעתך על הפורמולה של "organic Skin solution? יכולה לבדוק יותר לעומק?? תודה רבה. רכיבי הפורמולה "טבעיים", אבל גם טבעי יכול להזיק אם לא מכירים.

יש היום מאות קרמים והם אינם תרופות רשומות, ולכן אינם בתחום העיסוק והאחריות של רופא. ובכלל אי אפשר להכיר קרם היטב, אלא אם משתמשים בו. אם הקרם מאושר למכירה ושימוש בארץ, או באירופה, או בארה"ב, אז את יכולה לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור