רוזיצאה שחוזרת בסוף הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

29/04/2022 | 17:48 | מאת: רוזי

שלום, כבר כמה שנים שאני סובל מרוזיצאה, אני מקבל טיפול בדוקסילין שתוך חודש-חודשיים פותר את הבעיה. אחרי שאני מפסיק לקחת דוקסילן (אחרי סוף המרשם, 30-60 כדורים), בערך חודש אחרי הרוזיצאה חוזרת. בדיוק באותם מקומות (לחיים, מצח מעל האף/גבות ומתחת לקו השיער). לאחרונה אני מנסה טיפול במשחה רוזקס. רק התחלתי לפני כמה ימים אז קשה לדעת אם עוזר עדיין. האם יש איזשהו פתרון או אבחנה אחרת לרוזיצאה שחוזרת כל פעם אחרי סוף הטיפול הקודם? תודה

הרוזצאה חוזרת לך כבר מספר שנים כי היא מחלת עור קלה אבל כרונית, וחוזרת די מהר לאחר סיום טיפול תרופתי. אם תרצו אתם מוזמנים לייעוץ ללא תשלום לגבי טיפול פוטודינמי שאני עושה לרוזצאה במרפאתי הפרטית, ולרוב עוזר לשנתיים שלוש. תוכלו לקרוא אם תחפשו את האתר ד"ר סמדר שרייבר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור