פטרייה בצד של הראש מעל האוזן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/04/2022 | 11:23 | מאת: אבי

לפני חודשיים שמתי לב לפטרייה קטנה בצד הראש ולא ייחסתי לה חשיבות לאחר כשבועיים היא גדלה לעיגול גדול ונוספו לי עוד פטריות בעורף כמו כן השיער באיזור הפטרייה שבראש נהיה דליל יותר יש את הזקיקים אבל כאילו בקושי גודל מה ניתן לעשות כדי לטפל בפטריות ומה ניתן לעשות כדי שלא יגרם לי נזק לשיער

סוג הפטרת שתוקף את השיער וגורם להקרחה הוא סוג מיוחד שדורש טיפול בכדורים בבליעה. בנוסף צריך לעשות בירור אצל רופא עור, אולי קיבלת את הזיהום מחיות הבית, ואולי עוד קרובים נדבקו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור