פטריה ומה ניתן לעשות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

20/04/2022 | 17:17 | מאת: יעל

שלום,.יש לי באצבע אמצעית ברגל ימין פטריה ובה הציפורן התרוממה מהבסיס וגם בצד שמאל לא מחוברת לגמרי. גם ברגל השניה יש לי פטריה ורק בבסיס יש התרוממות. כירורג אמר למרוח אגיספר ולא לעשות עקירה כירוגית כל עוד אין כאבים חזקים וזיהום ואולי הציפורן תנשור. מה לעשות אם הציפורן תנשור או תקרע? האם ללכת דחוף למיון או שאפשר להסתפק בטיפול בבית? ובמידה והציפורן תצמח לגמרי הפטריה תחזור שוב? תודה רבה

הכתובת המתאימה לטיפול בפטריה בציפורן היא רופא עור, והוא ימליץ מה לעשות לאחר בדיקה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור