הלכתי לרופא עור וקיבלתי נגד קשקשים וסבוריאה לציקלודרם - Cicloderm, הא

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/04/2022 | 01:28 | מאת: חן

הלכתי לרופא עור וקיבלתי נגד קשקשים וסבוריאה לציקלודרם - Cicloderm, האם אפשר להשתמש בזה לתמיד? או רק ל14 יום כמו שכתוב???

אחרי 14 יום כדאי לעשות הפסקה ולבדוק את המצב אצל הרופא עור שבדק אותך. לפעמים צריך עוד כמה ימים, או לחזור על טיפול מספר פעמים בשנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור