בעיה בעור מלווה בכאבים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/03/2022 | 14:28 | מאת: טליה

שלום רב אבי עבר הזרקת צמנט בגב,לאחריו חטף זיהום בריאות, החלו נגעים בגב כמו כוויות באזור הגב,מלווה בגרד וכאבים.הכתמים נעלמו אחרי שבוע אבל הכאבים בלתי נסבלים מגיעים לבית השחי והאשכים. אשמח לשלוח תמונה ותוכלי להפנות אותי לטיפול המיטיב. אציין שאבא שלי בן 80

זה נשמע נושא מורכב שלא כלל בפורום שעוסק בטיפול פוטודינמי בלבד. כדאי לפנות לבירור רופא אורטופד וגם רומטולוג ונורולוג.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור