כתמים ברגליים……………….

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/03/2022 | 19:36 | מאת: עופרה

שלום רב לפני כחודש עקב שימוש בתנור חימום הופיעו לי כתמים ברגליים בצורת רשת האבחנה של רופא העור הייתה ERYTHEMA ab igne השאלה האלה ניתן להשתזף ? האם ניתן לבצע שיזוף במכונת שיזוף?

הבעיה שנגרמה לך בגלל התנור יכולה לפעמים להגרם גם בשיזוף. אז אם את מנסה להשתזף עשי זאת בפעמים הראשונות מספר דקות לודא שלא גורם לאודם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור