פטרת העור שמתפשטת לאזור חזה רגליים ועורף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/03/2022 | 14:20 | מאת: ניר

שלום רב, כבר שנתיים ומעלה שיש לי פטרת העור שמתפשטת לי בכל איזור בגוף ( התחילה במפשעות) וניסיתי המון משחות מהרופאי עור וכלום לא עזר, כרגע אני מטופל חודש וחצי עם טרבינאפין שלא נותן שיפור בגרד ובמראה אלא ההפך , הפטריה רק מתשפטת ואני מתוסכל מאוד מהמצב .. רציתי לדעת אולי טיפול עם אקונומיקה ומי פה יוכל לשפר את המצב? ( ראיתי תגובות של אנשים שניסו ..)

חס וחלילה לנסות טיפולים לא מקצועיים, וגם לא חומרים כימיים שאינם מורשים ע"י רשויות הבריאות, יכול להיות נזק גדול! אם המצב קשה ורופא עור שלך לא מצא פיתרון, פנה לחות דעת שניה בקופת חולים, או אם יש לך ביטוח משלים אולי יממנו לך רופא עור פרטי. מלבד משחות יש גם כדורים, ויותר מסוג אחד, כך שיש מגוון אפשרויות שהרופא עור שלך יוכל לתת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור