סבוריאה - קשקשים עם טיפול של אנטביוטיקה Cephalexin וקצף Enstilar

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/02/2022 | 10:08 | מאת: אלעד

היי, הלכתי לייעוץ לרופא עקב קשקשים רבים שהופיעו על הראש. הוא איבחן ואמר שזה סבוריאה. הוא המליץ על טיפול של אנטיביוטיקה לשבוע של Cephalexin פעמיים ביום וגם במקביל במשך חודש להשתמש בקצף של Enstilar. לא ראיתי את התרופות האלה באינטרנט לטיפול בסבוריאה אלא לפסוריאזיס.. בנוסף, ראיתי שיש סטרואידים בקצף. האם יש סיכון לאיבוד שיער? לתופעות לוואי לטווח ארוך? האם הטיפול הזה באמת נכון לסבוריאה?

במגבלה שלא בדקתי אותך לא אוכל לאמר אם הטיפול מתאים לך. יחד עם זה מדובר בטיפול קל, במיוחד שרק לחודש, ואם תרצה תנסה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור