כתמים ברגליים.........

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/02/2022 | 09:52 | מאת: דנאל

היי דוקטור, בהמשך לשאילתי הקודמת יש לי כתמים ברגלים בצורת רשת האבחנה של הרופא עור הייתה ERYTHEMA AB IGNE השאלה האם מותר לבצע טיפול לייזר להסרת שיער לייזר סופרנו SHR ?

כל זמן שיש כתמים ברגליים אסור לעשות לייזר בכלל. כשיתרפא, אפשר לנסות לייזר על איזור קטן, לפני שעושים את כל הרגליים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור