כדורים לילדה עם כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/02/2022 | 16:38 | מאת: אסתר

שלום רב, ביתי בת 15 עם אקנה בפנים.קיבלה מספר משחות ולא עזר.הבנתי שהפיתרון הוא כדורים.curatane.הבעיה שקראתי שהם פוגעים למשל בכבד שזה מפחיד.ומעלים כולסטרול.הבת שלי ממש רזה אבל כולסטרול מאוד גבוהה 230 ויותר.היאנמצאת במעקב אך ללא טיפול בכולסטרול.בנוסף מקבלת הורמון גדילה. הכולסטרול מטריד אותי אשמח לקבל חוות דעת.תודה מראש

מומלץ להמנע מקורטן בילדה עם כולסטרול גבוה, או שמטופלת בהורמון גדילה, ובמיוחד כשיש את 2 המצבים הרפואיים יחד. בהצלחה בטיפולים והרבה בריאות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור