כתמים ברגליים..........

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

02/02/2022 | 22:05 | מאת: עופרה

שלום רב, לפני כמה ימים הופיעו כתמים בשתי הרגליים בצורת רשת וגון אדום כהה הייתי אצל הרופא עור נאמר לי שזה ERYTHEMA AB IGNE כתוצאה מישיבה ליד תנור חימום אשמח לחוות דעת נוספת האם קיים טיפול והאם ניתן למרוח משחה לטיפול או זירוז החלמה?

עלייך לשמור את הרגליים מחשיפה לחום חזק מתנורים, בקבוקי חימום, או מכשירים אלקטרוניים ואז הכתמים יעברו לבד תוך מספר שבועות או חודשים. אפשר לשפר את המראה ע"י מריחה של קרם רטאביט שתוכלי לקבל מהרופא בקופת חולים, או טיפול לייזר אצל רופא שעוסק בזה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור