אני לאחר טיפול בקרם אפודיקס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/01/2022 | 10:22 | מאת: mos3

בוקר טוב דר סמדר , אני לאחר טיפול פנים בקרם אפודיקס במשך 14 יום.העור בפנים כרגע אדמומי ומגרד .האים ניתן להשתמש בקרם סיקלפאט או ביאפין לטיפול,או באיזה קרם מומלץ.תודה משה."

אפשר להשתמש בביאפין להרגעה, ואם לא יעזור מספיק בקש מהרופא שלך מרשם לקרם עם סטרואידים ומרח אותו ימים אחדים.

24/01/2023 | 03:44 | מאת: Noble

אני גם לאחר טיפול אפודיקס באיזור החזה . כל האזור על מלא פצעים חלקם מוגלתיים. אחרי שבועיים טיפול הרופא נתן לי דיפרוגנטה אבל הקרם מאוד שומני ומגרד וקשה מאוד לשים חולצה. אני חייבת פיתרון למשחה אחרת אבל אין לי תור לרופא עור אז אשמח לעזרה בלי להפנות אותי לרופא מטפל...

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור