טיפול בורומל שמפריש מוגלה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/01/2022 | 11:28 | מאת: אלי

שלום אני מטופל בורומל ליבלות ויראליות ובחלק מהיבלות יש לי הפרשות מוגלתיות השאלה היא א,האם זה אומר שהיבלת כבר נעלמה או לחכות עד שיפסיק המוגלתיות ואז להמשיך את הטיפול ב,האם זה אומר לגבי המשך הטיפול

ראשית חכה שיפסיק הפרשות ואז עשה ביקורת אצל הרופא, ואם היבלת לא נעלמה תצטרך להמשיך בטיפול.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור