ראקוטן ומחזור - מאחר לי המחזור לאחר שאני לוקחת חודש ראקוטן, האם זה תס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/01/2022 | 00:30 | מאת: שאלה

אני לוקחת ראקוטן במשך חודש , ומאחר לי המחזור בשלושה ימים, לאחר שלוש בדיקות הריון שליליות הוא עדיין לא הגיע. האם התופעה הגיונית? אשמח לדעת בהקדם!

יש סיבות רבות לאיחור במחזור, מתח, שינוי משקל, מאמץ גופני, הצטננות, מחלת חום הן רק חלק מהן. זה קרה רק פעם אחת, אז רוב הסיכויים שזה לא קשור לרואקוטן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור