פצעים בסנטר וכדורים..

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/01/2022 | 09:49 | מאת: סי

שלום, בשנתיים האחרונות יש לי פצעים בסנטר עם אדמומית ומידי פעם גרד, ניסו לתת לי אנטיביוטיקה בכדורים ובמשחות, כדורים ומשחות סטרואידיות ובכל הפעמים זה נרגע וחוזר אחרי חודש, יש לציין שאני לא נוגעת ולא מפוצצת. רופאת עור נתנה לי הפעם כדורי אנטיביוטיקה מינוציקלין 50 מ"ג שאקח יום כן יום לא במשך 60 יום ובנוסף למרוח בכל ערב ל30 יום משחה זינדקלין, האם זה נכון לקחת אנטיביוטיקה יום כן יום לא? אני יודעת שאנטיביוטיקה צריך לקחת כל יום. לפני חצי שנה לקחתי מינוציקלין 100 מ"ג נדמה לי לחודש וזה נרגע לחודש ושוב חזר. ובנוסף האם מסכות לקורונה חד פעמיות יכולות לגרום לפצעים, אדמומיות וגרד? ואם כן אז למה אין פצעים בלחי ובאף אם המסכה נוגעת גם באיזורים אלה? תודה רבה!

יש שיטות שונות לשימוש באנטיביוטיקה בהתאם למטופלת ולפי נסיון הרופאה, אז תהיי במעקב ותראו אם אתן מרוצות מהתוצאה. יתכן שהמסכה על הפנים גרמה לפצעים. אם תרצי השתמשי במסיכות כותנה לבנה של חברת SAFE TECH הישראליות בלי צבע, ובלי כימיקלים מזיקים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור