רואקוטן ותכשירים קוסמטיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/12/2021 | 19:16 | מאת: בת 24

היי, מאחר ולא מצאתי שום מידע באינטרנט רציתי לשאול על שילוב של רואקוטן עם חומרים פעילים כמו לדוגמה סרום ויטמין סי, חומצה סליצילית (בנפרד). אני לוקחת רואקוטן במינון של 20 מ״ג בערך חודש וכרגע הרופא העלה ל-30 מ״ג

עדיף לא לשלב רואקוטן עם תכשירים פעילים כי אפילו כל אחד מהם בנפרד יכול לעשות גירוי של העור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור