פגמים אסטתיים ומחלת עור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/11/2021 | 19:12 | מאת: יחס עיון עקב מחלת עור

שלום לצערי אני חווה את מחלת העור שלי דרך התמודדות יומיות עם יחס עיון בעיר מגורי .יש לי פגיעה בעור הפנים .אנשים מתייחסים אליי בזלזול בצורה מטורפת .אם זה שבגלל מחלת העור אני צריכה להימנע מתזונה מסוימת שיכולה להזיק לי ואז כשאני מבקשת מרשת מזון שיקפידו לא לשים לעימשהו מסויים ועושים לי דווקא .ועוד מובנים בחיים שאני חווה יחס עויין מאוד .מה לעשות האם יש ניתוח שיכול לעזור להקל?אני לא מצליחה לתפקד כי העור מגורה ומכאיב לי .מה לעשות ?

יחס עוין משפיע על הנפש ועם כל החשיבות שלה אינה התחום שלי, ולא רציני שאענה על זה. הכתובת הנכונה היא יועץ פסיכולוגי ואני חושבת שמגיע לך מספר ייעוצים על חשבון קופת חולים והביטוח המשלים. לגבי מחלת העור אם יש לך ביטוח משלים ייתכן ויממנו לך חות דעת שניה אצל רופא פרטי לבחירתך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור