נגע עור כואב בלחיצה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/11/2021 | 10:37 | מאת: רינת

שלום לפני יותר מ16 שנים הופיע לי נגע עור בבטן מעל הטבור בערך ב 10 ס"מ , הוא בולט מעל העור ואף פעם לא הפריע לי, בימים האחרונים הוא ממש כואב מלחיצה קטנה עליו אני מרגישה כאב עצום בגב!! כאילו זה כאב מקרין, לא יודעת את הקשר, האם יש סיבה לדאוג או למה זה התחיל לכאוב? תור לרופא עור בעוד שבועיים תודה רבה

לכי לבדיקה לרופא עור, ובנוסף לבדיקת אורטופד. הכאב בגב לא קשור לנגע בעור ודורש בירור בעצמו.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור