פציעה בחלק הלבן של הציפורן.

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/11/2021 | 09:18 | מאת: אבי

שלום דוקטור לפני כחודש נפצעתי בציפורן בחלק הלבן שלה (lunula) הציפורן התקלפה שם ויצא לי דם ואז היה לי פצע שהחלים אחרי חודש כמעט אבל הציפורן עדיין קצת מעוותת ומקולפת וה lunula לא ניראית כמו שהייתה לפני הפציעה. האם יש איזשהיא משחה קרם אן טיפות שאפשר לשים על הציפורן על מנת שתחזור למראה הטבעי שלה? או שזה צלקת בציפורן או בlunula ? תודה.

הציפורן תבריא עוד כחצי שנה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור