תפרחת שלפוחיתית מפושטת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/10/2021 | 21:02 | מאת: יעלי

שלום דוקטור בגלל תפרחת שלפוחיתית מפושטת עם שטפי דם אושפזתי בבית חולים עם אבחנה משוערת של בולוס פמפיגואיד אבל ה IIF שלילי .הביופסיה חזרה שיש פריוסקולר דרמטיטיב עם אאוזינופילים ,יותר מתאים ל DRUG REACTION . לא התקבלו תשובות של DIF. השאלה שלי האם IIF השלילי והביופסיה שוללים פמפיגואיד או שהעיקר זה הרושם הקליני וה DIF [שלא חזר עדיין ] תודה רבה

יקרה, לא סתם אושפזת בבית חולים ועברת בירור רציני בגלל שהמקרה שלך לא פשוט, ובודאי לא מתאים לאבחנה דרך המחשב. נשמע שעושים לך בירור יסודי ותצטרכי סבלנות ומזל שימצאו את הטיפול הכי מתאים. רפואה זה לא מתימטיקה ולפעמים צריך לנסות יותר מאפשרות אחת עד שמצליחים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור