ליכן פלאנוס ללללללללללללללללחחחחחחייייייייייעעיע

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/09/2021 | 14:22 | מאת: דנה

שלום לדר,סובלת מליכן פלאנוס בעור של הוולווה קבלתי דרמובט על סמך ביופסיה זה לא עוזר צורב האם משחת פרוטופיק יכולה לעזור? או פוטותרפיה? הסבל רב כל הזמן יש לי גזים עם ריח רע והם צורבים באזור גם יש טחורים פיסורה שצורבים ומגרים את העור של ליכן פלאנוס בתודה

את יכולה לנסות פרוטופיק או פוטותרפיה, ולראות אם זה עוזר במקרה האישי שלך. בהצלחה רבה. טיפול פוטודינמי עוזר מאד בחלק מהמקרים לקבל הפוגה ארוכה מליכן פלנוס, ואני מבצעת אותו במרפאתי הפרטית. אם הטיפולים בקופת חולים לא מספיק יעילים, שווה לנסות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור