אודם בפס של הישבן שורף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/09/2021 | 14:00 | מאת: אבי

שלום דוקטור...ניהיה ךי אודם בפס של הישבן בשני הצדדים שורף מאוד...כניראה בגלל שישבתי על קצה של כסא מעל שעה והייתי רטוב...עבר כבר מעל שבוע וזה עדיין לא ממש עבר אחרי שהשתמשתי בדרמקומבין קרם שקצת הקל אך לא ריפא לגמריי. איזה משחה או קרם את מציעה לי למרוח? האם נרידרם משחה יכול להיות מועיל?

אי אפשר לאבחן מה הבעיה דרך המחשב ומומלץ שתפנה לרופא לבדיקה, כי לכל דבר יש תרופה משלו. בינתיים כדאי להתשמש בכרית רכה לישיבה כדי למנוע שפשוף, בתחתון מכותנה, ובקרם ביבי-פסטה, שיעזרו חלקי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור