שושנה חוזרת 4 פעמים בתוך שנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/08/2021 | 21:27 | מאת: גלעד

שלום רב זה הפעם הרביעית בשנה האחרונה שאני סובל משושנה ברגל .בכל פעם אני לוקח אוגמנטין וזה עובר עד הפעם הבאה .לאיזה תחום עלי לפנות האם לרופא כלי דם או לרופא עור אולמומחה למחלות זיהומיות תודה רבה

שלושת תחומי הרפואה שחשבת עליהם מתאימים, ואפשר להתיעץ עם שלושתם. מכיון שזאת בעיה חוזרת אולי באמת זרימת הדם לא תקינה אז ראשית לרופא כלי דם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור