אדמומיות בקרקפת ותחושת אי נוחות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/08/2021 | 18:04 | מאת: תומר

בימים האחרונים עקצוץ, אי נוחות במגע עם השיער בקרקפת. התחושה רק במרכז הקרקפת ולא בצידי ולא באחורי הראש. ללא גרד, ללא שקשקת, ללא פצעים. יש אדמומיות קלה על גבי הקרקפת באזורים מסוימים (המציקים) אך לא על כל הקרקפת. אין אדמומיות בצידי הראש ומאחור. לא משתמש בתכשירי שיער. אני חולה קורונה מזה 6 ימים, היו ימים שהזעתי הרבה גם בראש. אין לי תופעה זהה ביתר הגוף. אודה לחוות דעת.

קורונה יכולה לעשות תופעות לואי רבות, כולל עקצוץ באיזורים שונים בגוף. רק בריאות

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור