אקנה קל-בינוני לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/08/2021 | 02:52 | מאת: .

שלום, סיימתי לפני כחודשיים בערך טיפול מסיבי של רואקוטן במשך 7 חודשים. אחרי חודשיים מסיום הטיפול התחילו לצאת עוד חצקונים. זה בסדר? אני אצטרך לקחת עוד פעם רואקוטן? יש עוד אופציות חוץ מרואקוטן?

אני ממליצה לשקול טיפול פוטודינמי שאני עוסקת בו. זה טיפול יחיד ויעיל. אתה מוזמן לבדיקת התאמה ללא תשלום במרפאתי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור